Утрински Весник
Македонија

(Видео) Како беше ограбен маркетот во Црниче

Image 205910.png
300x250 (7)

Пред неколку денови во скопската населба Црниче на филмски начин беше ограбен маркет од каде беше одзеден сефот, откако влезната врата била пробиена со возило.

На снимката може да се видат возило и лица кои се обидуваaт да го украдат сефот од маркетот. Додека е вклучен алармот, тие успеваат да го стават во багажник, тргнуваат, но сефот паѓа на патот во Црниче, па тие се враќаат повторно да го подгинат.

300x250 (7)

Ss1

Можете да прочитате

Ахмети му порача на Мицкоски да внимава што зборува !

Ковачки и ВМРО-ДПМНЕ ја промашија изборната единица, дали знаат кој кандидат е носител на ИЕ 2?

Пендаровски доминира на мастер дебатата на МТВ