Утрински Весник

Author : Утрински Весник

Политички Партии

Ковачевски-Павлова: Со проекти од енергетиката, инфраструктурата и животната средина, се обезбедува стабилност и побрза интеграција во ЕУ

Претседателот на Владата, Димитар Ковачевски, денеска, се сретна со делегација од Европската инвестициска банка, предводени...