Утрински Весник
Македонија

Кучиња скитници искасаа тројца скопјани

Kuce Volcjak.jpg

Вчера, во 17.15 часот, во Полициската станица Аеродром, В. В. (57) од Скопје пријавил дека на улицата Димитар Туриманџовски во Скопје бил каснат од куче скитник.

Подоцна, во 22.50 часот, во Полициската станица Гази Баба, Е. Б. (54) од Скопје, пријавила дека на улицата Финска во Скопје била касната од куче скитник.

Истиот ден, во 16.50 часот, во Полициската станица Ѓорче Петров, А. А. (31) од Скопје пријавил дека на улицата Шар Планина во Скопје бил каснат од куче скитник.

Можете да прочитате

РЕК Битола работи со еден блок

РЕК Битола работи со еден блок

УЈП : РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ГОТОВИНСКИОТ ПРОМЕТ ПРЕКУ ФИСКАЛЕН СИСТЕМ НА ОПРЕМА (ФИСКАЛНИ КАСИ)