Утрински Весник
Македонија

(Видео) Треба ли да се врати воениот рок? Еве што одговараат граѓаните

1706616956 Unnamed File.webp.webp
Ss2

Во последните месеци во регионот се актуелизира прашањето за враќање на задолжителниот воен рок.

Ги прашаваме граѓаните што мислат на оваа тема и на прашањето добивме поделени одговори.

Ss1

Погледнете ги одговорите во видеото подолу

Ss1

Можете да прочитате

Спасовски: Новогодишен пакет од 100 евра за пензионерите, пензионерска картичка со попусти

Стевановиќ: СДСМ нема да се откаже од европска иднина и од држава во која има функционално владеење на правото

Даштевски: Гласањето помина мирно – 24info.mk