Утрински Весник
Скопје

(Видео/Фото) Паднати дрвја низ Скопје

Image 1.png

Силен ветер го погоди Скопје пред малку и направи вистински хаос во градот.

Дрво е паднато пред зградата на Европскиот универзитет во Скопје, каде има застој во сообраќајот во овој дел од градот.

До овој момент не се пријавени штети, а паднати дрвја и има и во други скопски населби, меѓу кои и во Пролет како и во населбата Ѓорче Петров.

Можете да прочитате

Герасимовски: Доделивме 770 000 денари на 60 социјално загрозени лица

Без струја Службата за заeднички работи при Клинички Центар „Мајка Тереза“

Детска клиника: Една сестра нестручно се однесувала кон бебето, случајот ќе го разгледува комисија