Утрински Весник
Македонија

Термин за итна постапка за фотографирање за пасош во Скопје се добива за еден ден!  

Pasos So Severna 1.jpg
Ss2

Реорганизацијата и зголемувањето на капацитетите во делот на управните служби дава резултат. Повеќе нема чекање со месеци за фотографирање за пасош по итна постапка во Скопје и од денес граѓаните кои ќе побараат термин, ќе го добијат за истиот или наредниот ден, информираат од МВР.

Ss1

Можете да прочитате

Ковачевски: Изборот е меѓу надеж и безнадежност, помеѓу европска иднина и изолација

Тошковски во работна посета на ОВР Струга

Зајкова:Нашиот план предвидува подобар, европски живот за сите со европски вредности!