Утрински Весник
Македонија

Сите колумни на Мирко Попов

Mirko Popov.png

Редакцијата на Трн.мк ги објави сите колумни на Мирко Попов на едно место.

Во кусиот текст како најава на оваа објава, од редакцијата Трн.мк напишаа: „Мирко Попов беше еден од столбовите од самиот почеток кога беше формираан Трн.мк. Со него делевме вредности и визии кон животот, политиката и уметноста.

Ова се неговите колумни кои ги објави во Трн и се вистинска можност да се запознае Мирко лично, без интервенции и ограничувања.

Сите колумни на Мирко Попов се на овој линк:

Сите колумни на Мирко Попов – Trn.mk

Редакција Трн

Можете да прочитате

ЦУК: Со хеликоптерска помош ренџерите гасат пожар на Шара

Костадиновска – Стојчевска: Младите имаат право на спокојна и достинствена иднина

Спасовски: Кумановци најдобро знаат со Стево имаме европска иднина, а со лажните патриоти повторна изолација