Утрински Весник
Скопје

Повеќе делови од една скопска населба утре без струја

Struja 1.jpg

ЕВН известува дека поради планирани зафати во електро дистрибутивната мрежа на ден 11.07.2024 година (четврток), без напојување со електрична енергија ќе останат:

– од 08:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. Христо Татарчев, крак – 15 (Опш.Кисела Вода);
-од 09:00 до 11:00 часот, корисниците од ул. Партение Зографски, дел од ул. Востаничка, ул. Димитар Беровски и дел од ул. Црниче (Опш. Кисела Вода);
-од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од ул. Народни Херои (Опш.Кисела Вода);
– од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Дамаска (Опш. Карпош);
-од 09:00 до 13:30 часот, корисниците од дел од с. Бардовци во близина на училиштето (Опш. Карпош);
– од 13:30 до 15:00 часот, корисниците од дел ул. Џумајска (Опш. Карпош).

Можете да прочитате

Значајни инвестиции за подобрување на условите во ООУ „Лазо Ангеловски“ и спортскиот центар „Марко Божиновски“

ЈП Водовод и канализација – Скопје: Апел за рационално користење на водата

Ѓорѓиевски го отвори новиот спортски комплекс ,,Бецко” во местото Дупки во Драчево