Утрински Весник
Македонија

Петровска потврди: Ќе се кандидирам за претседателка на СДСМ

Img 20240402 Wa0008 Rotated.jpg

Поранешната министерка за одбрана Славјанка Петровска во Тема на Денот на Сител Телевизија потврди дека ќе се кандидира за претседателка на СДСМ.

Соопшти дека најверојатно кандидатурата заедно со програмата официјално ќе ја достави во среда, во 10.30 часот.

Можете да прочитате

МОН:Изработен нов електронски дневник, ќе се применува во новатa учебна година по тест периодот

Недела неработен ден за граѓаните од муслиманска вероисповед

16 јуни е Курбан Бајрам, неработен ден за граѓаните од муслиманската вероисповед