Утрински Весник
Скопје

Намален притисок на вода во Волково

Voda.jpg

Поради уличен дефект од Ф – 100мм на ул. „Борис Бојаџиски“ 47 во населба Ѓорче Петров, со намален притисок на вода ќе останат корисниците од Волково. Како што информираат од ЈП „Водовод и канализација“ Скопје – на отстранување на дефектот се работи од 10:15 часот до негово санирање.

Можете да прочитате

Герасимовски: Ве каниме сите во Парк на Франкофонија на заедничко дружење и дегустација на храна

Во сабота и недела во Скопје прскање против комарци

Општина Карпош води постапка против диво поставениот луна парк кај базенот ,,Борис Трајковски”