Утрински Весник

Author : Утрински Весник

Македонија

Тренчевска: Институциите, граѓанскиот и меѓународниот сектор заедно може да направат многу повеќе во борбата против насилството

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска, заедно со амбасадорот на Британија во Република...