Утрински Весник
Магазин

Ако сте родени на овие датуми, привлекувате пари како магнет

Novac Devojka 750x430 1.jpg

Космичките транзити на денот на нашето раѓање многу влијаат на нашиот карактер и тип на личност, а припадноста на одреден знак од Зодијакот ги истакнува нашите таленти, способности и цели во животот.

Сепак, можеби не сте знаеле, но датумот на нашето пристигнување во свет може да укаже и на потенцијалот за стекнување големо богатство во текот на нашиот живот.

Астролозите и нумеролозите веруваат дека одредени денови, во секој месец, носат среќни околности за луѓето родени на тие датуми.

Доколку верувате во хороскопот и сте родени во еден од следните денови во месецот, би требало да ви биде лесно да се збогатите, барем ако ги искористите можностите што ви ги нуди животот.

Кои се вистинските среќници кога се во прашање парите?

Луѓето родени на 8, 17 и 26 во кој било месец од годината се магнети за вистински пари и едноставно ги привлекуваат со неодолива леснотија.

Големи се шансите да заработат богатство за родените на 1-ви, 10-ти, 19-ти и 28-ми во месецот.

Сепак, тие добиваат пари само ако им дадат приоритет на кариерата.

Не треба да ги заборавиме среќните седумки, односно родените на 7-ми, 16-ти и 25-ти во месецот.

Овие луѓе имаат најголема шанса да постигнат финансиска благосостојба, доколку креираат и прават одредени предмети.

Финансиски успех може да се постигне и ако се занимаваат со уметност, го споделуваат своето знаење и вешто ги користат дадените можности.

Можете да прочитате

,,Кирилица” на Влатко Стефановски во ново издание на Јовица Михајловски

Овие знаци никогаш не ги прекршуваат правилата

Хемингвеј: Попаметните луѓе се воопшто понесреќни во животот