Утрински Весник
Македонија

Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи, нов директор на МЕПСО

Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи, нов директор на МЕПСО

Зуди Енузи Кока, брат на пиштолџијата Цуфи Кока, е назначен од Надзорниот одбор за нов директор на МЕПСО. Тој работеше како шеф на кабинет на разрешениот директор на АД МЕПСО, Сурија Рашиди.

dobivaj vesti na viber

Зуди Кока беше директор на ЈП Комунална хигиена, а го разрешија кога неговиот брат Цуфи, пукашена плоштадот „Скендербег“ за време на протести.

Можете да прочитате

Костадиновска-Стојчевска: Европскиот ден на јазиците е ден и на македонскиот јазик како еден од европските

Спасовски: Инцидентите во Косово го засегаат целиот регион, безбедносната состојба во Македонија е под контрола

Награда за млади квантитативни умови – „Славица Тодоровска”