Утрински Весник
Скопје

ЈСП Скопје: Поради надградба на системот можни се технички проблеми при валидирање со мобилен телефон или апликацијата „Скопска“

Sp.png

ЈСП Скопје информира дека поради надградба на системот за наплата која се вршеше во изминативе неколку денови, регистрирани се инцидентни технички проблеми кај одреден број корисници при валидирање со мобилен телефон (185) или мобилната апликација „Скопска“.

ЈСП апелира до сите кои констатирале пропуст при валидирањето и сметаат дека се оштетени, да го пријават случајот на apskopska@jsp.com.mk.

Можете да прочитате

Во пожарот кој ја зафати Универзална сала горел градежен материјал што требало да биде исфрлен

Со низа активности Општина Аеродром одбележува 19 години постоење

Дел од општина Гази Баба утре без вода