Утрински Весник
Скопје

ЈСП ги демантираат сите непотврдени информации за инцидентот – “Нема прилина патниците да стравуваат за безбедноста”

Screenshot 20240708 154948 Instagram.jpg

Од ЈСП ги демантираат сите информации изнесени во јавноста кои се базирани на непотврдени информации за инцидентот со автобусот кај „Мавровка“.

Од таму велат дека нема причини патниците да стравуваат за својата безбедност.

Деновиве од сите засегнати страни се изнесоа свои гледишта на тоа каде лежи пробелмот за ваквиот инцидент, а се покрена и прашањето за тоа дали автобусите на ЈСП се исправни за да можат да возат.

Можете да прочитате

Герасимовски: Доделивме 770 000 денари на 60 социјално загрозени лица

Без струја Службата за заeднички работи при Клинички Центар „Мајка Тереза“

Детска клиника: Една сестра нестручно се однесувала кон бебето, случајот ќе го разгледува комисија