Утрински Весник
Скопје

Само вчера МВР напиша 125 казни во Скопје

Policija 1.webp.webp

На територија на град Скопје во текот на вчерашниот ден изречени се вкупно 125 мерки, меѓу кои за возење без возачка дозвола 11 санкции, 12 мерки за користење на мобилен телефон при управување, пет мерки за некористење на сигурносен појас, 12 санкции за прекршоци што ги чинат возачи на мотоцикл…

Сообраќајните контроли продолжуваат и во наредните денови велат од МВР

Можете да прочитате

Значајни инвестиции за подобрување на условите во ООУ „Лазо Ангеловски“ и спортскиот центар „Марко Божиновски“

ЈП Водовод и канализација – Скопје: Апел за рационално користење на водата

Ѓорѓиевски го отвори новиот спортски комплекс ,,Бецко” во местото Дупки во Драчево