Утрински Весник
Македонија

Минчев оствари средба со претставниците од синдикалните организации

Img 0508 Scaled.jpeg

Минчев оствари средба со претставниците од синдикалните организации

Можете да прочитате

Штип вечерва е обвиен во чад поради шумски пожар, да се избегнува присуство на отворено

Муцунски: Ќе го истражиме работењето на дипломатите во изминатиот период и ќе воспоставиме мрежа на стручни дипломати кои се грижат за интересите на државата

Полициските хеликоптери  исфрлија над 120 тони вода врз пожари