Утрински Весник
Македонија

Искрат искинати кабли од бандери во близина на бензинска: Опасност за учесниците во сообраќајот

Kabli.jpg

Од 112 добиена е пријава за искинати кабли кои искрат од бандери кои се навалени кај ниските објекти во близина на бензинската станица на Макпетрол. Се наведува дека истите висат на околу 3 метри од земјата и преставуваат опасност по сообраќајот.

Се наведува дека бандерите кои се во моментот навалени постои опасност да паднат со што дополнително се опасност по сите учесници во сообраќајот. Локација: Улица Црноризец Храбар, 34, Скопје.

Можете да прочитате

Приведен дрвокрадец во Скопје, следува пријава

ВО ИЗМИНАТАТА НЕДЕЛА ЦАРИНСКАТА УПРАВА ЗАПЛЕНИ ЦИГАРИ, ВОЗИЛА, ОБЛЕКА И ДРУГО

СДСМ: Дали Муцунски, Тошковски и Мисајловски исто имаат проблем со колената?