Утрински Весник
Македонија

Искрат искинати кабли од бандери во близина на бензинска: Опасност за учесниците во сообраќајот

Kabli.jpg

Од 112 добиена е пријава за искинати кабли кои искрат од бандери кои се навалени кај ниските објекти во близина на бензинската станица на Макпетрол. Се наведува дека истите висат на околу 3 метри од земјата и преставуваат опасност по сообраќајот.

Се наведува дека бандерите кои се во моментот навалени постои опасност да паднат со што дополнително се опасност по сите учесници во сообраќајот. Локација: Улица Црноризец Храбар, 34, Скопје.

Можете да прочитате

Штип вечерва е обвиен во чад поради шумски пожар, да се избегнува присуство на отворено

Муцунски: Ќе го истражиме работењето на дипломатите во изминатиот период и ќе воспоставиме мрежа на стручни дипломати кои се грижат за интересите на државата

Полициските хеликоптери  исфрлија над 120 тони вода врз пожари