Утрински Весник
Македонија

Рамадани: Кампањата за парламентарните избори ќе ги соголи партиите

Realnoramadani.jpg

Политичкиот аналитичар Исмет Рамадани, во “Реално” на 24инфо.мк смета дека политичките партии ќе се разоткријат за време на кампањата. Во таква ситуација гласачите точно ќе знаат која партија како ќе се позиционира геополитички.

Рамадани во интервјуто говори и за кандидатите за претседател.

Целосното интервју на Рамадани за „Реално“ со Мишко Иванов, гледајте го утре, во 09.00 часот.

Можете да прочитате

Ковачевски: Со ВМРО ДПМНЕ повторно ќе заглавиме во изолација

ДКСК препорача АСЈО да ја стави во мирување постапката за прием на 130 слушатели

Маричиќ: Важна промена, државните енергетски компании ќе станат сопственост на граѓаните