Утрински Весник
Македонија

Пожар зафати објект во росоманско Крушевица

20240708093044 Big 730x400 30.webp.webp

Пожар зафати објект во росоманското село Крушевица, а од Територијалната противпожарна екипа Кавадарци велат дека на терен се шестмина пожарникари со четири возила.

Засега не можат да дадат повеќе детали за пожарот, но нагласуваат дека од пријавата за пожарот, веднаш се заминати на лице место и прават максимум од тоа што може да се стори во вакви услови.

Можете да прочитате

РЕК Битола работи со еден блок

РЕК Битола работи со еден блок

УЈП : РЕГИСТРИРАЈТЕ ГО ГОТОВИНСКИОТ ПРОМЕТ ПРЕКУ ФИСКАЛЕН СИСТЕМ НА ОПРЕМА (ФИСКАЛНИ КАСИ)