Утрински Весник
Скопје

Километарска колона за влез во Скопје поради сообраќајна несреќа

Img 8549.jpeg

Утрово има застој на источниот влез во Скопје.

Поради сообраќајна несреќа, колона долга четири километри има до надвозникот за накај универзитетот ФОН.

Сообраќајот се одвива отежнато а дел од возачите кои се заглавени се обидуваат да најдат алтернативна рута до нивното одредиште.

Можете да прочитате

Наградени најдобрите матуранти на Град Скопје

Посебен режим на сообраќај на 16.06.2024 (недела) во општина Илинден

Над 50 волонтери со цртежи ќе го разубавуваат стационарот за бездомни кучиња „Лајка“