Утрински Весник
Македонија

ГРОМ ги објави носителите на шесте изборните листи

Img 5182.jpeg
Ss2

Вечерва до ДИК ги доставивме листите за пратеници, листи на кои имаме угледни луѓе кои можат да бидат вистински репрезенти на граѓаните, луѓе кои ќе се залагаат за реформи во образованието, во здравството и кои ќе работат #ХраброЗаМакедонија

На изборите „Храбро за Македонија“ ќе настапи со следните носители на изборни единици:

Ss1

Добрила Андоновска во ИЕ1

Љупчо Ристовски во ИЕ2

Јордан Николов во ИЕ3

Ружица Николова во ИЕ4

Самка Ибраимоски во ИЕ5

Зоран Софрески во ИЕ6

Ss1

Можете да прочитате

Ахмети му порача на Мицкоски да внимава што зборува !

Ковачки и ВМРО-ДПМНЕ ја промашија изборната единица, дали знаат кој кандидат е носител на ИЕ 2?

Пендаровски доминира на мастер дебатата на МТВ