Утрински Весник
Македонија

Без струја делови од Скопје

Без струја делови од Скопје
Ss2

Регионалниот центар за управување со кризи по добиеното известување од ЕВН, соопштува дека, поради технички зафати во електро дистрибутивната мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат:

dobivaj vesti na viber

· Од 08:00 до 15:00 часот, корисниците од селата: Мршевци, Бучинци и Бујковци, (Општина Илинден ) и с. Грушино, (Општина Арачиново);

300x250 (7)

· Од 08:30 до 12:00 часот, корисниците од зградата бр. 64 на бул. Партизански одреди. (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 12:00 часот, корисниците од ул. бр. 4 во с. Бардовци, (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 13:00 часот, корисниците од ул. Влае, (Општина Карпош);

· Од 09:00 до 16:00 часот, корисниците од селата: Јаболци, Држилово и Патишка Река, (Општина Сопиште), како и Елово, Црн Врв, Осинчани, Црвена Вода и Малчиште, (Општина Студеничани).

———————————————————————————————————————————————

на ден 18.09.2023 година (понеделник) :

· Од 09:00 до 11:30 часот, корисниците од дел од ул. Жеденска, поточно само парните куќни броеви. (Општина Ѓорче Петров).

Ss1

Можете да прочитате

Спасовски: Новогодишен пакет од 100 евра за пензионерите, пензионерска картичка со попусти

Стевановиќ: СДСМ нема да се откаже од европска иднина и од држава во која има функционално владеење на правото

Даштевски: Гласањето помина мирно – 24info.mk