Утрински Весник

Author : Утрински Весник

Македонија

Во Гостивар претставена „Националната стратегија за развој на концептот за едно општество и интеркултурализмот во Република Северна Македонија“

Гостивар, 17 јуни 2019 (/) – Претставници на Владата во Гостивар ја претставија „Националната стратегија...