Магазин

Париски оперски пејач секој ден пее на балконот

Париз, 27 март 2020 (/) – Францускиот оперски пејач Стефан Сенешал (43) секојднено пее на балконот, со цел да ги охрабри своите соседи во време на корона-криза и забраната за движење во Франција. Тенорот секоја...

Повеќе
Стррана 1 од 72 1 2 72
error: