Технологија

Робот за дезинфекција, паметна маска, шлем кој детектира Алцхајмерова болест – здравствената технологија доминираше на CES 2021

Вчера заврши CES 2021, најголемиот светски саем за електроника, кој годинава за првпат се одржа виртуелно. Глобалната здравствена криза не...

Повеќе
Стррана 1 од 16 1 2 16