Спорт

Нордиско скијање или ММА?

Руската штафета 4х7.5 километри беше дисквалификувана од натпреварувањето од Светскиот куп во нордиско скијање во Финска, откако Александер Бољшунов збесна...

Повеќе
Стррана 1 од 1048 1 2 1.048
error: