Свет

Доналд Трамп: Не грижете се, наскоро ќе стане посвежо – климатските промени не влијаат на ситуацијата

Претседателот на САД, Доналд Трамп, за време на неговата посета на Калифорнија, каде што беснеат пожарите, повторно ја отфрли важноста...

Повеќе

Бил Гејтс: Пандемијата го запре напредокот во борбата против сиромаштијата и болестите

Пандемијата на коронавируси го запре 20-годишниот напредок во борбата против сиромаштијата и болестите, според основачот на „Мајкрософт“, Бил Гејтс.Извештајот на...

Повеќе
Стррана 1180 од 1445 1 1.179 1.180 1.181 1.445
error: