Свет

Листа на работни места со најголем ризик од зараза – продавачите се најбезбедни од коронавирусот

Европскиот центар за спречување и контрола на болести го анализираше појавувањето на кластери, односно групи заразени во различни работни средини...

Повеќе

Италијански болничар: „Дојдете и мене кажете ми дека може слободно да се танцува во диско“

Медицинскиот техничар Марко Белафиоре, од римската поликлиника „Умберто 1“, на социјалните мрежи реагираше на однесувањето на луѓето во Италија за...

Повеќе
Стррана 1179 од 1340 1 1.178 1.179 1.180 1.340
error: