Утрински Весник

КАТЕГОРИЈА : Политички Партии

Политички Партии

Клиниката „Жан Митрев“ останува со старата сопственичка структура, преговорите за стратешки партнер не завршија со договор

Клиниката Жан Митрев останува со старата сопственичка структура. Завршните преговори за влегување на стратешкиот партнер...