Политички Партии

СДСМ: Создаваме ново парламентарно мнозинство и нова Влада ослободени од национализам

СДСМ ги продолжува сериозните разговори за формирање стабилно парламентарно мнозинство и за владина коалиција со полн, четиригодишен, стабилен мандат, соопшти...

Повеќе

СДСМ: Во тек се сериозни разговори за стабилна Влада која брзо ќе го чекори европскиот пат

Од СДСМ информираат дека продолжуваат со сериозни разговори за формирање стабилно парламентарно мнозинство и за владина коалиција со полн, четиригодишен,...

Повеќе

ВМРО-ДПМНЕ: Неодговорноста на раководството на ЕЛЕМ го доведува во опасност енергетскиот систем

„Неспособноста и неодговорноста на раководството на РЕК ‘Битола’ и ЕЛЕМ го доведуваат во опасност енергетскиот систем во Македонија. Наместо да...

Повеќе
Стррана 1 од 109 1 2 109
error: