Утрински Весник

КАТЕГОРИЈА : Македонија

Македонија

Државниот секретар Виктор Димовски на церемонијата на одбележувањето на 20-годишнината од присуството на НАТО на Косово

Скопје, 13 јуни 2019 Државниот секретар во Министерството за надворешни работи на Република Северна Македонија, Виктор...
Македонија

Меѓупарламентарната група на Сенатот за пријателство на Франција и Западен Балкан гo пoздравува идното членство на Северна Македонија во НАТО

Париз, 13 јуни 2019 (/) – Во името на Меѓупарламентарната група за пријателство на Франција и...