Утрински Весник

КАТЕГОРИЈА : Македонија

Македонија

Соработка меѓу ЕУ и Западен Балкан за ефиканско справување со илегалната миграција, радикализацијата и организираниот криминал

Утрински Весник
Скопје, 19 ноември (МИА) – Илегалната миграција,  безбедноста на границите, насилната радикализација и организираниот криминал...