Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Македонија нема да добие датум за почеток на преговорите во јуни

Скопје, 12 мај 2019 Неспособноста на владата да ги испорача реформските приоритети, неиплементирањето на судските реформи, организираниот криминал, високиот степен...

Повеќе
Стррана 4844 од 4862 1 4.843 4.844 4.845 4.862
error: