Македонија

Пендаровски за РТК: Идеите за промени на границите водат кон конфликти во регионот

Приштина, 11 мај 2019 (/) – Новоизбраниот претседател на Република Северна Македонија Стево Пендаровски изјави дека му претставува задоволство тоа...

Повеќе

Конференција за миграцијата и социјалната политика во контекст на евро-атлантската интеграција

Скопје, 11 мај 2019 (/) – Универзитетот „Мајка Тереза“ денеска ќе одржи научна конференција на тема „Миграцијата, мобилноста и социјалната политика...

Повеќе
Стррана 4710 од 4723 1 4.709 4.710 4.711 4.723
error: