Македонија

Пожарникарите – доброволци од Свети Николе добија возило и опрема

Свети Николе е еден од ретките градови во Македонија каде работат две противпожарни единици. Покрај професионалната, Територијалната противпожарна единица, активно...

Повеќе

Струмичките екологисти контра Макрадули: Не веруваме во стандардите за кои зборувате за Иловица

За какво почитување на закони, светски пракси и техники зборувате господине Макрадули кога зборувате за рудникот Иловица-Штука, кога токму за...

Повеќе
Стррана 4588 од 4593 1 4.587 4.588 4.589 4.593
error: