Македонија

Кабинет на Пендаровски: Муслиу е врвен професионалец, а неговото именување е позитивно оценето од партнерските служби

Скопје, 23 мај 2019 (/) – Претседателот Стево Пендаровски ја донесе одлуката за именување на Еролд Муслиу за директор на...

Повеќе

Бизнис заедницата испорача 78 мерки до Владата, Заев повика на поголема искористеност на буџетските пари за стопанството

Скопје, 23 мај 2019 (/) – Сојузот на стопански комори на Македонија (ССК) на традиционалниот „Деловен појадок со претседателот на...

Повеќе
Стррана 4529 од 4627 1 4.528 4.529 4.530 4.627
error: