Македонија

Втора јавна дискусија за Национална стратегија за развој на концептот едно општество и интеркултурализам

Скопје, 23 мај 2019 (/) – Втората од серијата јавни дискусии на Владата за нацрт текстот на „Национална стратегија за развој...

Повеќе

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ втор ден лаже и измислува непостоечки случаи, договорените тендери се одлика на нивното криминално владеење

Скопје, 22 мај 2019 Втор ден ВМРО-ДПМНЕ продолжува со очајно ширење лаги и измислување на непостоечки случаи со кои се...

Повеќе

Локвенец: Со Законот за агенција за национална безбедност ги заокружуваме реформите во безбдносниот сектор

Скопје, 22 мај 2019 Преку конструктивен пристап, во соработка со опозицијата и следејќи ги насоките на нашите меѓународни партнери, дојдовме...

Повеќе

Димитров-Мелешкану: Реафирмирани заложбите на Романија за отпочнување на преговорите со ЕУ за време на нивното претседавање

Скопје, 22 мај 2019 (/) – Романија е цврство посветена на добивање одлука за почеток на преговорите на нашата земја...

Повеќе
Стррана 4500 од 4593 1 4.499 4.500 4.501 4.593
error: