Македонија

Костадинов: ВМРО-ДПМНЕ избега и докажа пред граѓаните дека никако не сака нивното владеење да биде на увид на граѓаните

Скопје, 21 мај 2019  Почитувани преставници на медиумите, почитувани граѓани, Денеска ВМРО – ДПМНЕ буквално избега и докажа пред граѓаните...

Повеќе
Стррана 3121 од 3205 1 3.120 3.121 3.122 3.205
error: