Македонија

СДСМ: Криминалната ВМРО-ДПМНЕ со години го загрозуваше Охридскиот регион, последиците се чувствуваат, сега сите иснтитуции постапуваат по препораките на УНЕСКО

Скопје, 21 мај 2019 Предлогот на УНЕСКО Охрид да се стави на листата на загрозено светско наследство е резултат единствено...

Повеќе
Стррана 3120 од 3205 1 3.119 3.120 3.121 3.205
error: