Македонија

Анѓушев на панел дискусија „Бизнис и дипломатија“: Има сериозен простор за напредок и подобрување во сегментот на дипломатијата 

15 мај 2019  Заменикот на претседателот на Владата задолжен за економски прашања д-р Кочо Анѓушев учестувуваше на Панел дискусија на...

Повеќе

МЗ: ВМРО-ДПМНЕ шири лажни вести за јавната набавка за воспоставување на ЈПП за интегрирано менаџирање со иновативни решенија за хируршки зафати

15 мај 2019 Министерството за здравство, најостро реагира до политичката партија ВМРО-ДПМНЕ за прес-конференцијата во која се изнесени бројни невистини...

Повеќе
Стррана 3075 од 3120 1 3.074 3.075 3.076 3.120
error: