Македонија

Заев: УКИМ ја препозна својата мисија и обврска да ги постигне европските норми и стандарди достојно на своите покровители

Скопје 21 мај 2019 Претседателот на Владата на Република Северна Македонија вечерва се обрати на свечената академија по повод 70...

Повеќе
Стррана 2755 од 2842 1 2.754 2.755 2.756 2.842
error: