Македонија

Филипче: Групирањата, непочитувањето на мерките и неказнувањето причина за раст на заболените и враќање на полицискиот час

Скопје, 3 јуни 2020 (МИА) – Анализите на трендовите во изминатите денови покажуваат дека во овој момент имаме неколку локации...

Повеќе

Влада: Забрана за движење за граѓаните за сите скопски општини, за Куманово, Липково, Штип, Тетово, како и Боговиње, Брвеница, Теарце, Желино и Јегуновце

Скопје, 3 јуни 2020 Во продолжение на 60-тата седница што се одржа денеска, Владата на Република Северна Македонија, согласно препораките...

Повеќе
Стррана 2 од 2840 1 2 3 2.840
error: