Македонија

(Видео) Дурловски: Со ниски даноци, финансиска поддршка и продуктивни работни места ќе овозможиме економски раст

Конкурентните мали и средни претпријатија се двигатели на економскиот раст во Македонија и во создавањето продуктивни работни места. Оттука за...

Повеќе

(Видео) Мицкоски: Изборот е помеѓу СДСМ и нивните истрошени транзициони политичари и ВМРО-ДПМНЕ и политичари кои ќе работат за доброто на народот

Христијан Мицкоски, претседател на ВМРО-ДПМНЕ денеска се сретна со граѓаните во Македонска Каменица и посочи дека ова се прилично предизвикувачки...

Повеќе
Стррана 1 од 3121 1 2 3.121
error: