Бизнис

Во грчкиот Парламент доставени нацрт законите за отворање на новите гранични премини меѓу Северна Македонија и Грција

Атина, 11 мај 2019 (/) – Министерството за надворешни работи на Грција ги достави до грчкиот Парламент двата нацрт закона...

Повеќе

Трговските преговори меѓу САД и Кина продолжуваат и покрај зголемувањето на царините

Вашингтон, 10 мај 2019 (/) – Кинескиот вицепремиер Лиу Хи денеска во Вашингтон ги продолжи трговските разговори со американскиот трговски претставник...

Повеќе
Стррана 613 од 614 1 612 613 614
error: