Бизнис

Николовски на средби со македонски и чешки компании, преку соработка до развој на македонското млекопроизводство

Скопје, 12 мај 2019 (/) – Во рамки на официјалната посета на Република Чешка, денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство,...

Повеќе

Прв пат потпишана Декларација за соработка во земјоделството со Република Чешка

Скопје, 12 мај 2019 (/) – Соработка во делот на трговската размена со земјоделско-прехранбените производи, консолидацијата на земјоделско земјиште, осигурувањето, финансиската...

Повеќе
Стррана 425 од 427 1 424 425 426 427
error: