Бизнис

„Алкалоид“ со 210 нови вработувања, со инвестиции во износ од над 1,5 милијарди денари и со раст на консолидираните продажби во 2020

Приходи од продажбиСпоред единечниот биланс на успех, во периодот јануари-декември 2020 година, продажбите достигнуваат 9.188.259.186 денари, што е за 9%...

Повеќе

НЕПТУН семејството заедно со генералниот директор Горан Цветинов ги пронајдоа и наградија најуникатните палавковци

Најголемиот ланец на маркети за бела техника и електроника во Македонија, Нептун, предводен од генералниот директор, Горан Цветинов, континуирано работат...

Повеќе
Стррана 2 од 510 1 2 3 510
error: