Утрински Весник
Бизнис

Џеват Исени ќе биде разрешен од Одборот на директори на АД за стопанисување со деловен простор

Преговорите за заеднички контроли на граничниот премин Прешево – Табановце пред Владата

Скопје, 9 јули 2019 (/) – Џеват Исени ќе биде разрешен од функцијата неизвршен член на Одборот директори на Акционерското друштво за стопанисување со деловен простор (АДСДП), одлучи Владата на денешната седница.

Со ова на Исени ќе му престане и функцијата претседател на Одборот на директори на АДСДП. мч/ац/

Извор: mia.mk

Можете да прочитате

За доматите, краставиците и пиперот не се намалуваат увозните давачки во октомври и ноември оти тогаш производството е најголемо, вели Николовски

ФЕЦ Новаци е далеку од најголема фотоволтаична електрана во регионот, вели ВМРО-ДПМНЕ

Битиќи – Дуџак: Она што нема да го направиме денес, ќе не чини многу поскапо утре