Утрински Весник
Бизнис

Фолксваген и Фиат Крајслер се соочуваат со казни поради штетни гасови

„Шкода“ ќе гради фабрика во Бугарија или Турција


Извор: mia.mk

Можете да прочитате

Дизелот поскапува

Заедно можеме повеќе

Владата ја обврза ЕСМ да обезбеди парно греење во Скопје